geographer2020

Phone: 01492 022051 01492 022*** show

Mi a legfontosabb készség a pókerben?

Ez azt jelenti, hogy vannak tartományok. Ha fogsz játszani egy értékfogadási kezet (vagy emelni), akkor várni fogsz, amíg megkapod a lehetőséget, hogy ismét fogadj vagy emelj, hogy eldöntsd, hogy szeretnél fogadni vagy összehajolni. Most, ők is egy csomó “érték fogadás fut”. Látni fogja, hogy mindannyian megtették a fogadást vagy a emelést, és hogy eloszlása a fenti grafikonok egyikének tűnik.

Egy nagyszerű módja annak, hogy kifejtsd az értékfogadási tartományodat, hogy menjen a PokerDB-be, és keressen néhány játékost a top 2-ben. Az “érték fogadás fut” ad egy ötletet, hogy milyen döntések lennének, és milyen gyakran lehet elvárni, hogy egy érték fogadás fut bármely adott kéz. Következő, van Full Tilt Poker. A Full Tilt számos játékot és tétet kínál, így megtalálhatja a tökéletes asztalt a bankrolljához. Ez az oldal a stílusos kialakításáról és a felhasználóbarát felületéről ismert, ami megkönnyíti az újoncok és a szakemberek navigálását.

Ha szeretsz játszani az emberekkel, akkor hívd meg barátaidat, és adj nekik valamit enni és inni. Van egy csomó különböző módon, hogy élvezze a játékot póker kezek online, de van néhány dolog, amit tehetsz most. Nem számít, mennyit tudsz a pókerről, mindenki szereti a pizzát és néhány friss kávét! Először is, ha zenét hallgat vagy TV-t néz, miközben játszik, próbálja meg meggyőződni arról, hogy nem túl hangosan kapcsolja be a TV-t – úgy találja magát, hogy megzavarja, ahelyett, hogy élvezné magát!

Nos, az a tény, hogy nem kell szégyenkezned, ha nem mindig van a legjobb kéz egy versenyen. Valójában, ha nem, akkor mindent megtett. Tette a legjobbat, amikor nem volt a legrosszabb kéz, és garantálom, hogy a legtöbb újonc egyetértene velem. Miért nevezem ezt fegyelemnek? Az Omaha és a Hold’em között néhány különbség van. Az egyik legfontosabb az, hogy az Omahában két saját kártyát és három közösségi kártyát kell használnia a kezed elkészítéséhez.

A Hold’emben csak két saját kártyádat kell használnod a kezed készítéséhez. Egy másik különbség az, hogy az Omahában nem használhatod ugyanazt a kártyát többször, míg a Hold’emben ugyanazt a kártyát kétszer is használhatod. Watch Out For Steal Playes Against Weak Hands. Néhány oka lehet annak, hogy valaki felemelkedik ellened – talán szükségük van erre a pénzre, vagy úgy érzik, hogy egy rossz játékos vagy, aki soha nem fog bemutatkozni. Ha látja, hogy egy játékos felemeli Önt, amikor olyan kezet tart, amely nem elég erős ahhoz, hogy a showdownba kerüljön, fontos, hogy figyeljen rájuk, mivel valószínűleg valami nagyon jóat tartanak.

Ha rendelkezel a fegyelemmel, hogy legyőzd ezt az érzést, és kövesd a tanácsot, amit adok neked, akkor megfordíthatod ezt a sarkot, és elkezdhetsz pozitív hatást gyakorolni a játékodra.

No properties found